In de afgelopen jaren heeft Hanna Esajas, het actieve, creatieve en betrokken brein achter Hanna Events veel ondernemers gesproken. Deze contacten hebben haar ervan overtuigd dat bedrijven meer uit hun evenementen moeten halen dan wat zij tot nu toe doen.
Een “standaard” evenement naar een hoger plan tillen en rendement voor de lange termijn eruit halen. Herkennen, erkennen en waarderen naar boven halen. Creatieve concepten ontwikkelen voor zakelijke evenementen, aan de hand van het verhaal achter een bedrijf en haar concrete doelstellingen.
Gedreven in wat ze doet, kan Hanna tevens betrokken worden bij verandertrajecten binnen organisaties, met de juiste expertise van haar netwerk.


Ik neem geen genoegen met half werk en voor elk budget is een unieke beleving te realiseren.
Door creatief om te gaan met de beschikbare middelen, zorg ik voor een geslaagd evenement waar nog jaren over wordt gesproken.


Ik heb me verdiept in de ontwikkelingen binnen diverse bedrijven die na een moeilijke periode een doorstart mochten maken.
Door jaarlijks de behaalde doelstelling te toetsen en dit met elkaar te vieren met een zingevend evenement.
Zo help ik bedrijven een positieve draai te geven aan de huidige ontwikkelingen.
Het beïnvloedt positief de daling van het ziekteverzuim, bevordert het werkplezier en zorgt voor groei in de bedrijfsresultaten.


Hanna Events

heeft een missie om bedrijven er van binnen net zo mooi uit te laten zien als van buiten. De sociale samenhang terugbrengen en deze onderhouden.
In de afgelopen 10 jaar heeft Hanna Events dan ook een brede kennis en ervaring kunnen opdoen om van hieruit haar missie om te zetten in evenementen concepten.
Creatieve en doelgerichte ideeën ontwikkelen en toepassen voor zakelijke evenementen, aan de hand van het verhaal achter een bedrijf en concrete doelstellingen.
logo
logo
Hanna Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over een volgend evenement of verandertraject!
Hanna Events zorgt voor een ongeëvenaard eventconcept, gebouwd op persoonlijke kernwaarden en eigen bedrijfsidentiteit.
Evenementen speciaal voor de zakelijke markt.

Wilt u meer informatie of een afspraak met mij maken?
Ik sta u graag te woord!

telefoon / app:
bedrijfsnrs: KvK: 11070100
BTW: 1123.59.504.B02.3270
bank: NL25 INGB 0006 1025 19
©2019 Elementary Design