Yeah.........! Kerstpakketten!

Jeetje....., 2018 behoort bijna weer tot het verleden, pffffff. Maar gelukkig hebben we nog een paar weken de tijd om aan het idee te wennen om ons mentaal voor te bereiden op een nieuw jaar.
Dezelfde gedachte speelt ook in ondernemersland. En ik zou geen bevlogen evenementen planner zijn, dat ik ontzettend nieuwsgierig ben hoe bedrijven invulling gaan geven aan hun Kerst, en of, eindejaarsfeest. Oeeeh, wát zou ik graag stiekem van achter het gordijn willen binnen gluren!
Als het een goed is, zijn de Kerstpakketten al in september besteld en zullen ze in de week voor de Kerstdagen, bezorgd worden. Overigens, best wel een verantwoordelijke klus om zo’n pakket samen te moeten stellen, want je probeert toch iedereen tevreden te stellen, nietwaar?
Meestal is de vrijdag voor Kerst dé uitgelezen dag om uit te delen. Wat ik al een aantal jaren heb mogen meemaken als werknemer, is dat er een memo naar alle afdelingen gestuurd wordt dat rond het middaguur iedereen aanwezig moet zijn in de bedrijfskantine.
De directeur spreekt hier zijn/haar waardering uit over hoe het afgelopen jaar gepresteerd is, er wordt geproost en dan worden de pakketten uitgedeeld.

Uit ervaring weet ik dat ieder jaar de invulling (bijna) hetzelfde is! Voeg dus meer waarde toe aan je kerstpakket, en deze deel ik graag met je, en het is zo simpel als wat!Het wegpoetsen van het stoffige imago van een Kerstpakket wordt zo een bijzonder moment voor je collega.
Wedden dat er elk jaar uitgekeken wordt naar het Kerstpakketten moment, omdat iedereen wil weten wie er nu in het zonnetje gezet gaat worden!

Fijne feestdagen en liefs, Hanna

logo
Hanna Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over een volgend evenement of verandertraject!
Hanna Events zorgt voor een ongeƫvenaard eventconcept, gebouwd op persoonlijke kernwaarden en eigen bedrijfsidentiteit.
Evenementen speciaal voor de zakelijke markt.

Wilt u meer informatie of een afspraak met mij maken?
Ik sta u graag te woord!

telefoon / app:
bedrijfsnrs: KvK: 11070100
BTW: NL001477350B04
bank: NL25 INGB 0006 1025 19
©2020 Elementary Design