Kijken of een evenement gewerkt heeft voor je bedrijf? Zet slimme apps in om dit te meten. Want meten is weten!

Evenement apps zijn de volgende stap in de professionalisering van je evenement. Voordat apps ingezet werden, werkte ik handmatig met Excel-lijsten, naambadges en mail systemen als mailchimp. Back to basic!

 

Een eventapp zorgt ervoor dat je meer tijd bespaart, dat van begin tot eind je evenement professionaliteit uitstraalt, en de verzamelde data belangrijke inzichten en uitkomsten geeft waar je opdrachtgever verder mee aan de slag kan, bijvoorbeeld het ROI resultaat.

Wat geweldig werkt is het gemak waarop je follow-ups en evaluaties verstuurt na je event. Een belangrijk onderdeel van het inzetten van een eventapp is de interactie die bezoekers onderling met elkaar kunnen hebben, wat de betrokkenheid vóór, tijdens en na het evenement verhoogd.

 

Gelukkig worden er steeds meer event apps ontwikkeld en ingezet.De ontwikkeling in deze markt is niet bij te houden, omdat het gebruik steeds gemakkelijker gemaakt wordt en de vraag om deze apps steeds groter wordt.

Omdat er verschillende evenementen apps op de markt zijn die ingezet kunnen worden, uiteraard afhankelijk van het soort evenement, het gaat erom dat je de gewenste informatie boven water krijgt.

Hier zijn een 3-tal uitgelichte event apps, bekend in de eventbranche.

 

De Registratiebalie, zorgt voor een professionele event website, registratie en uitnodigingstraject voorafgaand aan het evenement, met een evaluatie achteraf. Maar meer mogelijkheden zijn op maat te maken.

Momice, op dit moment de meest gebruikte app, zorgt voor mailings, registratie, website, ticketting en enquêtes

Appendee voor event apps. Er wordt een eigen website voor het evenement gebouwd, waar de bezoekers alle ins en outs kunnen lezen.Registratie, event communicatie, attendee engagement verhogen, gegevens verzameling en inzichten genereren. Zoals gezegd is de informatie uitgelicht. Uiteraard vindt je veel meer inhoudelijke informatie op de websites.

logo
Hanna Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over een volgend evenement of verandertraject!
Hanna Events zorgt voor een ongeƫvenaard eventconcept, gebouwd op persoonlijke kernwaarden en eigen bedrijfsidentiteit.
Evenementen speciaal voor de zakelijke markt.

Wilt u meer informatie of een afspraak met mij maken?
Ik sta u graag te woord!

telefoon / app:
bedrijfsnrs: KvK: 11070100
BTW: NL001477350B04
bank: NL25 INGB 0006 1025 19
©2020 Elementary Design