Het maken van een concept ontwerp voor een evenement begint met overzicht!

Het lijkt alweer maanden geleden, maar 12 december van het vorig jaar, heb ik een Kerst evenement georganiseerd in een dorpje Arkel, onder de rook van Gorinchem.

Het is leuk en elke keer weer een uitdaging, om met een groepje ondernemers en initiatiefnemers om de tafel te gaan zitten en het meest fantastische beeld van het evenement, visualiseren. Want daar begint het mee! Met een plan van aanpak en een begroting, ben ik aan de slag gegaan. Al snel bleek dat het best ambitieuze plannen waren, maar dat is het altijd aan het begin van ieder event. Het voordeel is dat aan alles geschaafd en geslepen kan worden tot het uiteindelijke eindresultaat. Een kleinschalig, met leuke en enthousiaste ondernemers, die koude en wind trotseerden om hun producten aan de man te brengen. Waar de sfeer goed was, de laatste Kerstinkopen gedaan konden worden. Helaas hebben we vroeger moeten afbreken vanwege een opkomende storm. Ach, het leven van een evenementen organisator gaat weleens met de wind mee!

logo
Hanna Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over een volgend evenement of verandertraject!
Hanna Events zorgt voor een ongeƫvenaard eventconcept, gebouwd op persoonlijke kernwaarden en eigen bedrijfsidentiteit.
Evenementen speciaal voor de zakelijke markt.

Wilt u meer informatie of een afspraak met mij maken?
Ik sta u graag te woord!

telefoon / app:
bedrijfsnrs: KvK: 11070100
BTW: NL001477350B04
bank: NL25 INGB 0006 1025 19
©2020 Elementary Design