Duurzaamheid: Wat kunnen we er eigenlijk mee?

Heb jij dat ook? Dat het woord duurzaam soms zo lekker in het gehoor kan klinken.

 

Hoewel ik de laatste tijd merk dat dit woord, “duurzaam”, vaak te pas en te onpas gebruikt wordt, is het wel een woord met een betekenis. Een woord dat een niet mis te herkennen lading geeft aan wat je ermee wilt zeggen. Bijvoorbeeld, een duurzaam huis, een duurzaam gebrouwen biertje, een duurzaam geproduceerd product, een duurzame auto en ga zo maar door.

 

Ook in de event branche heeft dit woord zich gesetteld. Duurzame evenementen, duurzame cateraar, duurzame maaltijden, duurzame verlichting en meer van dit. Ik geef ook mijn eigen draai aan dit woord. Mijn stokpaardje is het hebben van een duurzame relatie. En de laatste jaren heb ik gemerkt dat een duurzame relatie hèèèèèl veel betekenissen kan hebben. Mijn vertaling voor duurzaam is langdurig, innig, veel omvattend, met aandacht, met liefde en passie, en in de meeste gevallen vaak oneindig.

 

Een aantal jaren geleden heb ik tijdens een ondernemers netwerkochtend, zo’n duurzame kennismaking gehad. Een contact die mijn visie op het ondernemen een beetje gevormd heeft. Een bevestiging dat dichtbij jezelf blijven, het meest duurzaamste gevoel is dat je kunt hebben als ondernemer, en in het bijzonder voor mij als evenementen bedenker en uitvoerder. En dit gevoel pas ik toe in de zakelijke evenementen die ik mag organiseren. En dankbaar mag zijn over de duurzame relatie die dan ontstaat. Datgene te mogen doen, dat veel omvattend kan zijn voor een bedrijf en haar medewerkers. Met aandacht, liefde en passie is uitgevoerd, zodat er op een duurzame en langdurige manier van de vruchten genoten kan worden. Wel eens gehoord van een duurzame APK om de sociale samenhang binnen je bedrijf in de gaten te houden?

 

Hieraan denkend komt er een langdurig en dus duurzame glimlach op mijn gezicht.

 

Fijn…..!

 

logo
Hanna Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over een volgend evenement of verandertraject!
Hanna Events zorgt voor een ongeƫvenaard eventconcept, gebouwd op persoonlijke kernwaarden en eigen bedrijfsidentiteit.
Evenementen speciaal voor de zakelijke markt.

Wilt u meer informatie of een afspraak met mij maken?
Ik sta u graag te woord!

telefoon / app:
bedrijfsnrs: KvK: 11070100
BTW: NL001477350B04
bank: NL25 INGB 0006 1025 19
©2020 Elementary Design